À propos

A captivating culinary tour of this favorite food destination, Tasting Paris features recipes that span iconic bistro and brasserie fare, including Roast Chicken with Herbs Under the Skin and Profiteroles, as well as newer dishes that reflect the way Parisians eat today, such as Carrot Chickpea Crepes and Ratatouille Tahini Sandwiches. Clotilde Dusoulier is your expert guide to picnicking along the Seine, shopping the robust open-air markets, and seeking out the best street food like a local. Whether you have been to Paris many times or dream of planning your first trip, you will find here the flavors that make this city so beloved--and be able to bring them into your home.


Rayons : Vie pratique & Loisirs > Arts de la table / Gastronomie > Cuisine française


  • Auteur(s)

    Clotilde Dusoulier

  • Éditeur

    Bloomsbury

  • Distributeur

    Olf

  • Date de parution

    14/03/2018

  • EAN

    9780451499141

  • Disponibilité

    Disponible

  • Nombre de pages

    256 Pages

  • Longueur

    26 cm

  • Largeur

    18.5 cm

  • Poids

    925 g

  • Support principal

    Grand format

Infos supplémentaires : Relié  

Clotilde Dusoulier

Clotilde Dusoulier est entrepreneure et Master Coach certifiée. Elle est la fondatrice de l'entreprise Change ma vie, la référence du coaching de vie en France, qui a accompagné plus de 3 500 personnes grâce à la Méthode Change ma vie. Elle est aussi la créatrice de Change ma vie : Outils pour l'esprit, le podcast de développement personnel le plus écouté en France.

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