The Food of Italy ; A Journey for Food Lovers

Anglais The Food of Italy ; A Journey for Food Lovers (édition en anglais)

, ,

Résumé

A simple seafood antipasto, a rich polenta with wild mushrooms or strawberries drizzled with balsamic, 'The Food of Italy' provides a mouthwatering taste of a country that loves its food with a passion. Each recipe is photographed as it is made, and is accompanied by pictures of techniques, equipment and ingredients. Stunning photographs shot on location in each country evoke their distinctive colour, cultures and histories.

Avis des internautes

Avis général

(Cet ouvrage n'a pas encore d'avis)

Donnez votre avis

(De "Peu d'intérêt" à "Excellent")

  • EAN

    9781740454643

  • Disponibilité

    Disponible

  • Nombre de pages

    296 Pages

  • Longueur

    30 cm

  • Largeur

    23 cm

  • Épaisseur

    3 cm

  • Poids

    1 681 g

  • Distributeur

    Olf

Rayons : Vie pratique & Loisirs > Vie pratique & Loisirs

empty