Charcuterie, pâtés, terrines, savory pies : recipes and techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

À propos

Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques-make sausages, tie a roast with twine, debone fish, create puff pastry, pickle vegetables, decorate a pâté en croûte-explained in more than 200 step-by-step instructions.Prepare 70 traditional to innovative recipes-Country Pâté, Beef Wellington, Duck and Mushroom Terrine, Rabbit Terrine with Dried Fruit Chutney, Vegetarian Carrot Rillettes, Serrano Ham Croquettes, Spicy Cabbage and Herb Sausages, Salmon and Spinach Terrine-with dishes designed to be shared.


Rayons : Vie pratique & Loisirs > Arts de la table / Gastronomie > Cuisine française


  • Auteur(s)

    Ferrandi Paris

  • Éditeur

    Flammarion

  • Distributeur

    Union Distribution

  • Date de parution

    09/11/2022

  • Collection

    Guides Pratiques Flammarion

  • EAN

    9782080294678

  • Disponibilité

    Disponible

  • Nombre de pages

    288 Pages

  • Longueur

    28 cm

  • Largeur

    21 cm

  • Épaisseur

    2.9 cm

  • Poids

    1 654 g

  • Diffuseur

    Flammarion

  • Support principal

    Grand format

Infos supplémentaires : Relié  

Ferrandi Paris

Créée en 1920, l'École Ferrandi, avait déjà pour vocation de former des jeunes qualifiés aux métiers de boucher, charcutier, cuisinier, boulanger et pâtissier. Cette école s'est développée en proposant des formations du CAP au BAC +5 à des élèves français et étrangers avec des options prestigieuses comme le « Bachelor » ou encore des « Masterclass » dispensées par de grands chefs étoilés ou des MOF.

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