À propos

If you are a true chocolate professional, then The Chocolatier's Shop is your professional bible. In this book you will find answers to all questions to start or grow your chocolate shop: How do I build or further expand my brand? Which products do I include in my range? How do I deal with staff and customers? Which tools do I absolutely need? How do I manage my stock?


Rayons : Vie pratique & Loisirs > Arts de la table / Gastronomie > Aliments / produits > Desserts / Confiserie / Chocolat
Rayons : Arts et spectacles > Arts appliqués / Arts décoratifs > Métiers d'art > Métiers d'art autre


  • Auteur(s)

    The proud collective of Callebaut Chefs

  • Éditeur

    Lannoo

  • Distributeur

    Interart

  • Date de parution

    07/11/2023

  • EAN

    9789401487832

  • Disponibilité

    Disponible

  • Nombre de pages

    288 Pages

  • Longueur

    30 cm

  • Largeur

    24 cm

  • Épaisseur

    3.2 cm

  • Poids

    701 g

  • Diffuseur

    Interart

  • Support principal

    Beaux-livres

Infos supplémentaires : Broché  

empty